“Parempi, nopeampi ja kustannustehokkaampi.”

unnamed.jpg
Screen Shot 2018-09-17 at 22.21.23.png

KaVo Kerr Group Finland on yksi Suomen suurimmista terveystekno­logian vientiyrityksistä. Tuusulassa sijaitseva hammaslääketieteellisen kuvantamisen huippuosaamiskeskus työllistää lähes 500 alan am­mattilaista, jotka valmistavat muun muassa hammaskuvantamiseen tarvittavia röntgenlaitteita. KaVo Kerr on osa yhdysvaltalaista tiede- ja teknologiayhtiö Danaheria, joka työllistää lähes 67 000 hen­kilöä. Konsernin tuotteita viedään kaikkialle maailmaan. Lähes kaikilla hammaspraktiikoilla on käytössään jokin konsernin valmistama tuote.

KaVo Kerrin yhteistyö Uudenmaan Ohutlevy Oy:n kanssa on kestänyt jo vuosia.

 

“Meillä on korkeat vaatimukset ja toimittajaksemme pääsee vain tiukan seulan läpi. Ykköskriteerimme on laatu – komponenttien tulee olla paitsi mittatarkkoja myös visuaalisesti moitteettomia. Koska potilaat ovat läheisessä kontaktissa valmistamiemme laitteiden kanssa, on pinnan­laatu määritelty jo suunnitelmissa. Seuraavaksi tärkein kriteeri on kyky noudattaa täsmällisiä toimitusaikoja. Emme halua pitää omia varastoja, joten teemme tilauksia usein ja pieniä määriä kerrallaan. Se edellyttää toimittajilta sovittujen puskurivarastojen ylläpitämistä. Ja tietenkin edellytämme toimittajiltamme myös kustannustehokkaita hintoja, jotta voimme tarjota kustannustehokasta palvelua eteenpäin omille asiakkaillamme.

Uudenmaan Ohutlevy toimittaa meille erilaisia ohutlevyistä särmättyjä ja leikattuja kappaleita pienistä komponenteista yli metrin mittaisiin osiin. Meillä on heille reilusti yli 200 ostosopimusnimikettä, joiden määrä kasvaa jatkuvasti. Alamme kehittyy ripeästi ja haluamme pysyä edelläkävijän roolissa. Uudenmaan Ohutlevyllä on tärkeä rooli myös siinä, että saamme uusia tuotteita markkinoille ripeällä aikataululla. He auttavat suunnitteluvaiheen konsultoinnissa ja valmistavat näyte-eriä nopeallakin aikataululla. 

Uudenmaan Ohutlevyn reagointikyky meidän tarpeisiimme on aina ollut hyvä ja palvelu pelannut muutenkin. Ketterän organisaatiorakenteensa ansiosta kommunikointi on helppoa, ja myös läheinen maantieteellinen sijainti helpottaa yhteistyötä. Varsinkin silloin kun on kiire, ja edelläkävijällä usein on!”

- Jani Rank, Sourcing Manager, KaVo Kerr Group Finland