Tuotanto ja palvelut

Monipuolisella konekannalla valmistamme ohutlevyosia aihioista aina valmiiksi kokoonpanoiksi asti. Leikkaamme ja jatkojalostamme raaka-aineita laidasta laitaan:

  • ruostumattomia teräksiä

  • mustia ja pinnoitettuja teräksiä

  • alumiinia

  • lyijyä

  • värimetalleja, kuten kuparia, messinkiä ja tinapronssia

  • muoveja

Asiakkaan niin halutessa hankimme myös kokoonpanossa tarvittavat komponentit ja varastoimme valmiit osat. Kattavan yhteistyöverkostomme kautta hankimme tarvittavat pintakäsittelyt.

 

 

Suunnittelu

Teemme mielellämme yhteistyötä jo tuotesuunnitteluvaiheessa löytääksemme asiakkaidemme kanssa yhdessä parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Osaamisemme lisäksi käytössä ovat tehokkaat 3D CAD- & CAM-ohjelmistot.

Laserleikkaus

Olemme kuitulaserin käyttäjänä edelläkävijöitä Suomessa, ensimmäisen koneemme hankimme jo vuonna 2011. Nykyisen koneen pöytäkoko on 1500x3000 mm. Kuitulaserilla leikkaamme rautametallien ja alumiinin lisäksi värimetalleja, kuten kuparia ja messinkiä.

Levytyökeskus

Levytyökeskuksemme on varustettu syöttö- ja purkulaitteella, jolloin voimme leikata suuria sarjoja kustannustehokkaammin jopa kokonaan miehittämättömänä. Levytyökeskuksella leikkaamme myös lyijyä ja muoveja.

Särmäys

Särmäämme sekä manuaalisesti että erillisessä robottisolussa. Kappalekoko ulottuu aivan pienistä osista aina 3000 mm:n särmäysleveyteen saakka.

Levyntyöstö ja viimeistely

Meillä on laaja valikoima koneita ja laitteita osien työstöön ja viimeistelyyn: kierreautomaatti, epäkesko- ja kiinnikepuristimia, taso- ja täryhiomakoneita, mankeleita jne.

Hitsaus ja hionta

Hitsaamme TIG-, MIG- ja pistehitsauskoneilla. Hiomossamme on myös raepuhalluskaappi rst- ja alumiinikappaleiden puhdistukseen ja pintakäsittelyyn.

Kokoonpano

Meillä on työpisteitä erikokoisille kokoonpanoille mm. ruuvaavaan, niittaavaan ja liimaavaan kokoonpanoon.

Pintakäsittely

Kattavan yhteistyöverkostomme kautta tarjoamme valmistamiimme osiin pintakäsittelyt ja merkinnät ammattitaidolla tehtynä. Päivittäin ostamme kumppaneiltamme mm. maalausta, sinkitystä, passivointia ja anodisointia.

Varastointi

Voimme sovittaessa valmistaa osia varasto-ohjautuvasti ja toimittaa suoraan varastosta kotiinkutsusta lyhyellä toimitusajalla. Voimme myös valmistaa ja toimittaa osia seuraamalla sovitulla tavalla asiakkaan kulutusta ja osatarpeita.