Kokemusta ja kehitystä

90-LUVULTA TÄHÄN PÄIVÄÄN

Uudenmaan Ohutlevy Oy:n on perustettu vuonna 1992. Edelleen merkittävä osa asiakkuuksistamme on lähtöisin yrityksen alkuvuosilta. Se kertoo siitä, että olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme luotettavasti ja vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin kehittämällä omaa toimintaamme. Valmistusmenetelmien ja -välineiden kirjo on samalla kasvanut särmäyksestä monipuolisiin ohutlevykonepajan toimintoihin.

Toimintamme on sertifioitu johtamisjärjestelmästandardien ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 mukaisesti vuonna 2015.

Nykyaikaiset, vuonna 2011 laajennetut toimitilamme ovat Keravalla Myllynummen teollisuusalueella, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

PITKÄJÄNTEINEN TEKEMINEN ON AVAIN

Henkilöstömme vaihtuvuus on ollut vähäistä, mikä on auttanut erikoisosaamisen kehittämisessä ja säilymisessä yrityksessämme. Yrityksen kasvun ansiosta joukossamme on myös uusia tulokkaita, mikä varmistaa osaamisen siirtymisen ja jatkuvuuden. Olemme ylpeitä ammattitaitoisesta ja motivoituneesta henkilökunnastamme, jonka hyvinvoinnista ja turvallisuudesta pidämme hyvää huolta.

Teemme työtä löytääksemme myös ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja. Keravan kaupungin ympäristöpalvelut huomioi panostuksemme ympäristön eteen ympäristöpalkinnolla vuonna 2017.

Vuosien varrella on muodostunut luotettujen yhteistyökumppaneiden verkosto, joilta hankimme mm. tarvittavat pintakäsittelyt ja koneistusosat.

 
LuotettavaKumppaniyritys
Keravan kaupungin ympäristöpalkinto 2017

Keravan kaupungin ympäristöpalkinto 2017