Yritysesittely

Uudenmaan Ohutlevy Oy:n perustivat Kalevi Nylund ja Pekka Sirviö vuonna 1992. Toiminnan ja konekannan kasvaessa yritys on siirtynyt muutaman kerran suurempiin tiloihin pysyen edelleen Keravalla. Nykyiset toimitilat Myllynummen teollisuusalueelle rakennettiin vuosituhannen vaihteessa ja niitä laajennettiin vuonna 2011. Tuotantotilaa on tällä hetkellä 1500 neliömetriä.

Iso osa merkittävistä asiakkuuksistamme on lähtöisin yrityksen alkuvuosilta. Se kertoo siitä, että olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme luotettavasti ja vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin kehittämällä omaa toimintaamme. Myös valmistusmenetelmien ja -välineiden kirjo on kasvanut särmäyksestä monipuolisiin ohutlevykonepajan toimintoihin.

Henkilöstömme vaihtuvuus on ollut vähäistä ja moni työntekijämme on asiakkaidemme lailla ollut mukana jo 90-luvulta saakka. Se on auttanut erikoisosaamisen säilymisessä yrityksessämme. Yrityksen kasvun ansiosta joukossamme on myös uudempia tulokkaita, mikä varmistaa osaamisen siirtymisen ja jatkuvuuden.

Vuosien varrella on muodostunut luotettujen yhteistyökumppaneiden verkosto, joilta hankimme mm. tarvittavat pintakäsittelyt ja koneistusosat.