Tuotanto ja palvelut

Monipuolisella konekannalla valmistamme ohutlevyosia aihioista aina valmiiksi kokoonpanoiksi asti. Tuotannossamme käytämme raaka-aineita laidasta laitaan, mm. ruostumattomia ja muita teräksiä, alumiini ja muoveja. Kuitulaserillamme leikkaamme CO2-lasereista poiketen myös värimetalleja, kuten kuparia, messinkiä ja tinapronssia. Asiakkaan niin halutessa hankimme itse kokoonpanossa tarvittavat komponentit.

Aihionvalmistus

Kuitulaser Bystronic ByStar Fiber 3015 4 kW
Levytyökeskus Amada EM2510NT syöttö- ja purkulaitteella

Levyntyöstö

Lissmac SBM-L 1000 G1S2 Alu Mix -hiomakone
RoboCone C15 MH24 -robottisärmäyssolu
Särmäyspuristimia 5 kpl (max. 80 tn/2500 mm)
Kierreautomaatti TapOne 125

Hitsaus

Tig- ja Mig-hitsauskoneita
Pistehitsauskoneita
Pulttihitsauskoneita

Kokoonpano

Erilaisten kokoonpanopisteiden lisäksi meillä on laaja valikoima muita ohutlevykonepajan laitteita:  leikkureita, puristimia, porakoneita ja viimeistelylaitteita.

Pintakäsittely

Kattavan ja luotettavan yhteistyöverkostomme kautta tarjoamme kappaleisiinne pintakäsittelyt nopeasti ja ammattitaidolla. Päivittäin ostamme kumppaneiltamme mm. maalausta, sinkitystä, passivointia ja anodisointia.

Suunnittelu

Emme varsinaisesti ole suunnittelutoimisto, mutta teemme mielellämme yhteistyötä jo suunnitteluvaiheessa löytääksemme yhdessä parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut tuotteillenne. Ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi käytössänne ovat tehokkaat 3D CAD- & CAM-ohjelmistot.

Protovalmistus

Pystymme tarjoamaan protovalmistusta myös nopeasti, jotta asiakkaamme pysyvät tiukoissa projektiaikatauluissaan. Ensimmäisten kappaleiden valmistaminen antaa arvokasta tietoa paitsi asiakkaillemme mutta myös meille.

Varastointi ja varastonhallinta

Teemme asiakkaidemme kanssa sopimuksia osien varastoinnista, jolloin asiakas voi kotiinkutsua osia hyvin lyhyellä toimitusajalla. Voimme myös valmistaa ja toimittaa osia asiakkaalle seuraamalla sovitulla tavalla asiakkaiden osatarpeita.

Hankinta

Tarvittaessa ostamme itse kokokoonpanoissa tarvittavat komponentit. Voimme myös kilpailuttaa esim. kokoonpanoihin kuuluvat koneistusosat.